• Str. Romania Muncitoare, nr.62, Craiova
  • +40 723 651725

Despre noi

Cine suntem

img-about-us

Suntem o companie software specializata in dezvoltarea de aplicatii software pentru Windows precum si in tehnologii pentru Internet, componente si aplicatii server exclusiv pentru companiile care au legatura cu domeniul juridic.

In domeniul juridic am dezvoltat platforma Jurist Office pentru managementul birourilor executoresti, evidența dosarelor si a documentelor pe baza codurilor de bare si automatizarea serviciilor de imprimare si expediere a actelor.

Urmarim continuu explorarea si implementarea ideilor inovatoare de care companiile au nevoie in relatie cu activitatile lor juridice. In acest sens am dezvoltat un numar de instrumente online pentru accesul non-stop al beneficiarilor la informatiile ce le sunt puse la dispozitie de catre clientii nostri, unelte de colaborare online si de urmarire si administrare unitara a comunicarii intre clienti si partenerii lor

Echipa este alcatuita din oameni experimentati ale caror specializari acopera fiecare din domeniile in care compania isi desfasoara activitatea. Asfel se pot oferi servicii de inalta calitate incepand cu consultanta, management de proiecte pana la implementare si suport pentru clientii nostri.


Parteneri

Moraru si Asociatii
Moraru si Asociatii
Moraru si Asociatii
Moraru si Asociatii
Moraru si Asociatii